Turystyka i rekreacja | Warszawa

Opiekunem praktyk na kierunku Turystyka i rekreacja jest mgr Małgorzata Wawer

e-mail: mwawer@san.edu.pl 

Praktyki zgodnie z programem studiów na kierunku Turystyka i rekreacja studia I stopnia wynoszą łącznie 750 godzin zegarowych i realizowane są w:,

  • semestrze 4 - 375 godzin
  • semestrze 5 - 375 godzin.
Regulamin praktyk
Format: pdf
305 KB

Dokumenty niezbędne do uzyskania zaliczenia praktyk na podstawie dziennika praktyk

Przed przystąpieniem do realizacji praktyk w oparciu o dziennik należy złożyć w ABK (osobiście lub mailowo: kariera@san.edu.pl) wniosek o przygotowanie porozumienia wraz z kryteriami wyboru instytucji/ organizacji do realizacji praktyk zawodowych.

Wniosek o przygotowanie porozumienia
Format: pdf
135 KB
Kryteria wyboru instytucji
Format: pdf
247 KB
Decyzja ostateczna wyboru instytucji
Format: pdf
227 KB
Hospitacja sposobu realizacji praktyki zawodowej
Format: pdf
218 KB
Kwestionariusz oceny praktyk zawodowych
Format: pdf
213 KB
Hospitacja sposobu realizacji praktyki zawodowej
Format: pdf
218 KB

 

 

Po weryfikacji dokumentów porozumienie wraz ze skierowaniem do odbycia praktyk będą gotowe do odbioru.

Komplet dokumentów konieczny do zaliczenia praktyk:

Dzienniczek praktyk - sem. IV
Format: pdf
216 KB
Dzienniczek praktyk - sem. V, spec. Hotelarstwo i Gastronomia
Format: pdf
217 KB
Dzienniczek praktyk - sem. V, spec. Zarządzanie w biznesie turystycznym
Format: pdf
218 KB
Potwierdzenie osiągnięcia zakładanych efektów uczenia się, sem.IV
Format: pdf
241 KB
Potwierdzenie osiągnięcia zakładanych efektów uczenia się, sem.V, spec. Hot.i Gastro.
Format: pdf
260 KB
Potwierdzenie osiągnięcia zakładanych efektów uczenia się, sem. V, spec. Zarz.w biznesie
Format: pdf
242 KB

Dokumenty niezbędne do uzyskania zaliczenia praktyk na podstawie zatrudnienia/stażu/wolontariatu

Komplet dokumentów konieczny do zaliczenia praktyk:

Wniosek o zaliczenie praktyk na podstawie zatrudnienia/wolotariuatu/stazu
Format: pdf
186 KB
Zaświadczenie o zatrudnieniu/stażu/wolontariacie
Format: pdf
189 KB